GORENJE bojler TGR 80N

 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Ime prodavnice (A-Z)
  • Ime prodavnice (Z-A)
Pre kupovine proveri detalje kod izabrane prodavnice.

Ponuda za proizvod Gorenje BOJLER TGR 80 N

1. Gotovinom 2. Čekovima građana 3. Platnim debitnim i kreditnim karticama 4. Preko računa 5. Kreditiranje kupaca putem potrošačkih namenskih kredita - kredit na 6 Meseci bez kamate putem kredita Findomestic banke

DrTechno vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata, za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom City Express. Ukoliko porudžbina prelazi iznos od 40.000,00 dinara ova usluga se ne naplaćuje. Isporuka porudžbenica ispod navedenog iznosa se naplaćuje po važećem cenovniku kurirske službe City Express.

SR
Na stanju

Ponuda za proizvod Bojler srednje litraže Gorenje TG80N

SR
In stock

Ponuda za proizvod Gorenje bojler TG80N

Za sve online narudžbe! Svi naručeni artikli (od pegle do veš mašine) putem web shopa se besplatno dostavljaju na adresu potrošača.

Ponuda za proizvod Gorenje - Bojler TGR 80 N

Ponuda za proizvod TG80N Bojler - grejač za vodu

Virmansko plaćanje: Ako ste se odlučili za plaćanje po predračunu, na vašu elektronsku adresu ćemo poslati predračun sa svim podacima. Po prijemu sredstava na naš poslovni račun, roba će biti poslata na vašu adresu za dostavu. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke): Platnom karticom Gotovinsko plaćanje Čekovima gradjana Plaćanje pouzećem je preporučljivo ako želite da platite robu u trenutku preuzimanja. Robu koju plaćate kod preuzimanja moguće je platiti gotovinom (bez obzira na vrednost), s tim da pri preuzimanju morate da budete lično prisutni. Robu možete platiti karticom, takođe prilikom preuzimanja. Moguće je plaćanje sledećim vrstama kartica: Debitne: Dina, VISA elektron i Maestro. Kreditne: American Express, VISA I Master, čiji korisnici trenutno imaju mogućnost kupovine na 6 rata bez kamata.

Rokovi isporuke počinju da teku prvog sledećeg radnog dana po izvršenoj narudžbini. Za svu robu naručenu preko internet prodaje Gorenje Studio rok isporuke je od 24 – 72h. Isporuke se ne vrše nedeljom. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća. U slučaju da se proizvod ne nalazi na zalihama, postoji mogućnost da se rok isporuke produži, ali isključivo posle telefonske konsultacije sa kupcem.

Ponuda za proizvod Gorenje bojler TGR 80N

Ponuda za proizvod Gorenje TGR80N bojler 80 litara

Robu sa našeg Web portala možete platiti u gotovom u prostorijama naše firme ili prilikom preuzimanja robe na adresi koju ste naveli (pouzećem).

Rok isporuke robe do 2 radna dana ukoliko drugačije ne bude naglašeno u telefonskom razgovoru sa operaterom. Cena isporuke po vrednosti narudžbine: 1) Od 0 din do 10.000 din iznosi 250 din 2) Od 10.000 din i više isporuka je BESPLATNA.

SR
Raspoloživo

Ponuda za proizvod GORENJE Bojler - grejač za vodu TGR80N

Ekupi nudi više vrste plaćanja preko webshopa: 1. Plaćanje platnim karticama: Master Card UniCredit banke na 3, 6 ili čak 12 rata! Prilikom odabira načina plaćanja birate JEDNOKRATNO plaćanje Vašom MasterCard karticom ali nakon obavljene kupovine, kontaktirate UniiCredit banku i javite im na koliko mesečnih rata želite podeliti iznos - 3, 6 ili 12. American Express, Visa, Maestro, Master Card - jednokratno Diners Club International - do 6 rata 2. Plaćanje na žiro račun Ekupi 3. Plaćanje pouzećem: Ekupi je za vas omogućio plaćanje prilikom dostave preko kurirske službe City Express 4. Plaćanje čekovima na 12 rata bez kamate

Uslovi dostave Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan da nosi robu do sprata na kome se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem dostavnih službi koje obavljaju usluge transporta. Okvirni rok isporuke je 2 radna dana. Cena usluge dostave je 250 dinara sa pdv-om za teritoriju cele Srbije. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika.

Ponuda za proizvod Gorenje TGR 80

ELBRACO online prodaja tehnike (elbraco.rs) nudi sledeće načine plaćanja: Plaćanje pouzećem Ukoliko želite da izvršite plaćanje pouzećem, isplata se vrši prilikom isporuke porudžbine. Ukoliko je isporuka putem kurirske službe, isplata se vrši direktno osobi koja vrši isporuku. Plaćanje preko računa Nakon što ste izvršili naručivanje, dobićete sve neophodne informacije za plaćanje preko računa. Isporuka će biti izvršena tek nakon što je uplata potvrđena.

Kurirska služba AKS, rok isporuke u 3-5 dana, besplatno za sve narudžbine veće od 3000RSD. Za iznose manje od 3000RSD naplaćuje se transport robe u iznosu od 240RSD.

Ponuda za proizvod Gorenje - Gorenje TGR 80 N

Za iznose do 35.000 rsd potrebna je samo kopija važeće lične karte kupca. Za iznose od 35.000 – 61.800 rsd potrebna je kopija važeće lične karte, Administrativna zabrana i profaktura. Za iznose preko 61.800 rsd potrebna je kopija važeće lične karte, Administrativna zabrana,profaktura, menica i menično ovlašćenje. Za otplatu transakcija u ratama naplaćuje se jednokratna naknada koja dospeva sa prvom ratom - 5% od iznosa transakcije, a kamate su oslobođeni svi klijenti koji svoje obaveze izmiruju na vreme. U obzir dolaze lica sa redovnim prihodima (stalno zaposleni, preduzetnici, penzioneri), starosne dobi od 22 do 70 godine, sa minimalnim prihodima od 16.000 rsd. Rok otplate kredita je 12 meseci.

Ponuda za proizvod GORENJE Bojler TGR80N

1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC ili Maestro platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti. 2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking). 3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe) Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate prilikom isporuke. Ukoliko isporuku vrši kurirska služba, moguće je plaćanje gotovinom.

Gigatron d.o.o. vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata, za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom City Express. Ukoliko porudžbina prelazi iznos od 3.000,00 dinara ova usluga se ne naplaćuje. Gigatron d.o.o. vrši isporuku na adresu svim pravnim licima na teritoriji Beograda. Ova usluga je besplatna. Za ovu uslugu ne postoje nikakva ograničenja.

Ponuda za proizvod Gorenje Tgr 80N BojlerSuper cena

1. Plaćanje preko računa 2. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe).

Kurirska isporuka na teritoriji Srbije Isporuka na teritoriji Srbije vrši se kurirskom službom. Narudžbe primljene do 15h biće isporučene u roku od 2 dana radna dana, a narudžbe primljeneposle 15h biće isporučene u roku od 5 radnih dana. Isporuke se ne vrše nedeljom. Za narudžbe vrednosti preko 2000 dinara isporuka je besplatna. Za narudžbe vrednosti ispod 2000 dinara troškove isporuke snosi kupac i ona iznosi 250 din.

Ponuda za proizvod Gorenje bojler TGR80N

Isporuka robe čija vrednost prelazi 3000,00 dinara se ne naplaćuje odnosno ide na trošak BUS Computers DOO. Trošak za dostavu robe vrednosti ispod 3000,00 dinara se tarifira po cenovniku kurirskih službi. Iznost troška zavisi od težine robe (kg), a obaveštenje o iznosu troška Vam stiže na navedenu mail adresu zajedno sa potvrdom o prijemu i obradi narudžbe. U potvrdi o prijemu i obradi će Vam biti naveden ukupan iznos narudžbe, iznos troška za slanje i očekivani datum i vreme isporuke.

Roba poručena putem BusShopa se isporučuje na teritoriji Republike Srbije kurirskim službama Daily Express, Post Expres i City Express. Sve narudžbe koje stignu do 12:00 časova biće poslate istog dana, a one koje stignu posle 12:00 biće poslate narednog dana. Ukupan rok za isporuku od momenta poručivanja je do 6 radnih dana. Kurirske službe ne rade isporuke nedeljom. Potrudite se da prilikom popunjavanja podataka napišete što preciznije adresu i telefone (poželjno i mobilni) kako bi Vas kurir brže pronašao. Ukoliko ne budete prisutni na adresi, kontaktiraće Vas kurir u vezi isporuke. U slučaju da isporuka nije bila uspešna dobićete obaveštenje putem maila o neuspešnom pokušaju isporuke.

Ponuda za proizvod Gorenje bojler TGR 80 N

Za Beograd i okolinu - Plaćanje se može izvršiti uplatom na naš žiro račun, ili gotovinom prilikom isporuke aparata, za prodaju koja se vrši u našim prodavnicama plaćanje može biti čekovima, platnim karticama Visa, Dina, Master i Maestro. Za Srbiju - Za kupce van Beograda obavezna je uplata na naš tekući rečun opštom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, na osnovu podataka koje će te dobiti putem e-maila ili od našeg telefonskog operatera.

Brzo, najbrže moguće, poštujući pravila saobraćaja kao i novi zakon o bezbednosti u roku od 24 sata isporučujemo i unosimo u stan svu kupljenu robu u iznosu preko 10.000 din potpuno besplatno na području Beograda. Isporuku po gradovima u Srbiji vršimo u roku od 72 sata, u praksi to ne traje duže od 48 sati. Za robu kupljenu kod nas ispod 10.000, kupci sami snose troškove prevoza!!! Uživajte u kupovini ma gde bili u Srbiji.

Ponuda za proizvod Gorenje TGR80N 80litara bojler sa spoljnom regulacijom temperature

Za svaku Vašu online narudžbinu koju platite u gotovom, Jakov Sistem Vam odobrava popust koji je uračunat u Web Cenu. Dakle, kući iz udobne fotelje, naručite jedan od proizvoda iz naše ogromne ponude i u roku od jednog dana poštar će Vam isporučiti Vašeg novog digitalnog kućnog ljubimca, a Vi platite manje u odnosu na punu cenu proizvoda.

Jakov Sistem isporuka na kućnu adresu funkcioniše vrlo jednostavno i efikasno: Naručite proizvod online preko našeg Online Shop-a Platite avansno ili pouzećem U roku od jedan do dva dana, isporučićemo Vam kupljene proizvode, a cene isporuke su i više nego fer Za narudžbine u vrednosti preko 10.000 dinara, a težine do 40kg dobijate BESPLATNU ISPORUKU* na kućnu adresu!

Ponuda za proizvod Gorenje TGR 80 N

Ponuda za proizvod Gorenje bojler TGR 80 N

Ponuda za proizvod GORENJE Bojler TG80 N

Ponuda za proizvod Bojler Gorenje TGR 80L